Shure BLX14E/P31 Kablosuz Headset Kulaklık Mikrofon

Shure BLX14E/P31 Kablosuz Headset Kulaklık Mikrofon

Marka : Shure

 

  

Shure BLX14E/P31 Telsiz Headset Kulaklık Mikrofon


Shure Blx14e/p31, shure kablosuz headset mikrofon kategorisin de yer alan BLX4 kablosuz alıcı, BLX1 bodypack verici ve PGA31 headset mikrofondan oluşan shure kablosuz headset mikrofon setidir.En ucuz shure Blx14e/p31 fiyatı yonkamuzikmarket.com'da. Shure BLX14E/P31, Shure headset mikrofon modellerindendir. Pratik kullanım ve shure ses kalitesine sahip olan Shure BLX14E/P31, en ucuz shure kulaklık mikrofon ve shure kablosuz mikrofon modellleri web sitemiz de satışa sunulmuştur

  

Kablosuz Kafa Mikrofonu Nedir ?

Headset mikrofon diyede bilinen ve kablosuz mikrofon sistemleri içerisinde son zamanlarda bolca tercih edilen kafa mikrofonları bir çok program esnasından büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Ağız mesafesine yakın olması ile daha tonlu ve dolgun bir ses üreten başlık mikrofonlar fiyatları olarakda el mikrofonlara çok yakındır. 

  

Neden Shure Blx14E/P31

Shure kablosuz kafa mikrofonları içerisinde en çok tercih edilen kablosuz mikrofon sistemlerinden olan blx14e/p31 hem sunum performansı hemde ekonomik cep yakmayan fiyat politikası ile tercih edilebilir nadir ürünlerdendir. Dış gürültüleri en aza indirim muhteşem yapısı ile blx14e/p31 en uygun ödeme seçenekleri ile sadece yonkamuzikmarketcom'da


Shure BLX24E/B58 Genel Özellikler

 

BLX14 / P31 Headworn Kablosuz Sistem BLX kablosuz sistemler ailesinin bir parçasıdır.


Shure BLX14/P31 Kablosuz Sistemler basit kurulum ve doğru dışarı kutunun efsanevi ses performansı için sezgisel bir arayüz ile profesyonel kalitede ses birleştirir. Hassas yapılı ve çeşitli konfigürasyonlarda mevcuttur, bu sahneyi kendi en erişilebilir yoludur.


BLX4 kablosuz alıcı, BLX1 bodypack verici, PGA31 kulaklıklı mikrofon, güç kaynağı, giysi klipsi, rüzgar ve kullanım kılavuzunu içerir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR