İbanez V50NJP-VS Akustik Gitar Seti (Capo Stand Tuner Kılıf Askı Pena)

İbanez V50NJP-VS Akustik Gitar Seti (Capo Stand Tuner Kılıf Askı Pena)

Marka : İbanez

 

  

İbanez V50NJP-VS Akustik Gitar Seti (Tuner Kılıf Askı Pena)

İbanez akustik gitar kategorisinde yer alan ibanez v50njp-vs, ibanez mühendisleri tarafından geliştirilen gün batımı renk tonlarında harika bir akustik gitar setidir. Uygun ödeme seçenekleri ile ibanez v50njp-vs fiyatları yonka'da

 

İbanez v50njp-vs, marka ve modelinde olarak Japon mantalitesi ile üretilen yapı ve teknik özellikleri bakımından kaliteli olan set şeklinde oluşturularak kullanıcı ihtiyaçlarına çözümler üreten parlak ve gür ses tonu özellikleri ön plana çıkan bir akustik gitar modelidir. Ibanez markasının bu modeli ses ve ton özellikleri bakımından başlangıç seviye ve profesyonel seviye olarak adlandırılan kullanımlar için oldukça ideal bir akustik gitardır. Net ve temiz ses özelliklerinin yakalandığı bu gitar modelinin sap bölümü, eşik ve köprü donanımı, tel donanımı, klavye bölümü ve gövde bölümü gibi yapı ve teknik özellikleri arasında yer alan kısımları kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilmektedir. Ibanez markasının tecrübe ve alt yapısı ile üretimi yapılan bu akustik gitar modeli set halinde kullanıcı ihtiyaçlarına karşılık verecek şekilde kombine edilerek farklı gitar aksesuarları çerçevesinde meydana getirilmiştir. Ibanez marka v50njp-vs modeli akustik gitar seti içerisinde; Ibanez V50NJP-VS marka model akustik gitar, taşıma ve koruma gibi görevler üstlenerek gitarın çizilme ve hasar görme gibi deforme olaylarına engel olmaya yarayan gitar kılıfı, akort etmeyi sağlayan akort cihazı, gitar hakimiyetini sağlayarak ayakta yapılan icra faaliyetlerinde rahat bir çalınım sağlayan gitar askısı, gitar aksesuarlarının konulduğu aksesuar çantası ve icranın çalınımın gerçekleştirilmesine yarayan kaliteli pena donanımı bulunmaktadır.

 

İbanez v50njp-vs akustik gitar set modeli rahat ve kullanışlı olan kullanım olanağı ile kullanıcıların kullanım ihtiyaçlarına çözümler üretmekte ton ve tını özellikleri ile de gerek icrayı gerçekleştiren kişiye gerekse dinleyici konumunda olan insanlara farklı deneyimler yaşatarak hayranlık uyandırmaktadır. Üretimlerinde gövde ve diğer bölümlerinde kullanılan kaliteli malzemelere bağlı olarak gür ve dolgun tonların yakalandığı bu akustik gitar kolayca akort edilebilme rahatlığını da kullanıcılarına sunmaktadır. Sağlam ve dayanıklı yapısının yanı sıra doğal ses özellikleri ve rahat kullanımı ile ibanez v50njp-vs akustik gitar ayrıca kaliteli klavye donanımı sayesinde kullanıcısına hissiyat bakımından farklı duygu ve deneyimler yaşatmaktadır. Şık tasarımı ile dikkat çeken V50NJP-VS marka model akustik gitar gün batımı renk tonu özelliği ile oldukça doğal durarak kullanıcıların ilgisini çekmekte iken ayrıca gitarın üzerinde bulan inci şeklinde olan kısımlar neticesinde estetik bir görünüm katmakta ve parlak ses özellikleri ile de ön plana çıkarak farklı alanlarda olan kullanımlar için tercih edilmektedir. Ibanez markasının bu akustik gitar modelini blues, rock, caz ve pop gibi farklı birçok müzik türünde kullanarak yeni deneyimler yaşayabilir ve kullanım ihtiyaçlarınıza çözümler üretebilirsiniz.

 

Paket İçeriği

Gitar

Akort Aleti

Kılıf

Gitar Askısı

Pena

Aksesuar Çantası

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR