İbanez V50NJP-NT Akustik Gitar Seti (Stand Capo Tuner Kılıf Askı Pena)

İbanez V50NJP-NT Akustik Gitar Seti (Stand Capo Tuner Kılıf Askı Pena)

Marka : İbanez

 

  

İbanez V50NJP-NT Akustik Gitar Seti (Tuner Kılıf Askı Pena)

İbanez akustik gitar kategorisinde yer alan ibanez v50njp-nt, ibanez mühendisleri tarafından geliştirilen harika bir akustik gitar setidir. Uygun ödeme seçenekleri ile ibanez v50njp-nt fiyatları yonka'da

 

İbanez v50njp-nt, marka ve modelinde olan akustik gitar yapı ve teknik özellikleri ile ön plana çıkan set halinde sunularak ihtiyaçlara karşılık verebilen temiz ve net ses özelliklerinin olduğu bir akustik gitardır. Ibanez markasının kalitesi ve güvencesi doğrultusunda üretilen bu akustik gitar modeli normal kullanımlar ve başlangıç aşamasında olan kullanımlar için oldukça ideal olup bu akustik gitar modelinde kullanıcı için gerekli olan bazı aksesuarlarda düşünülerek oluşturulmuştur. Yapı ve teknik özellikleri ile dikkat çeken bu akustik gitar modelinin ahşap donanımları kaliteli malzemelerden meydana getirilerek özellikle köprü ve gövde bölümünde kullanılan malzemeler neticesinde kaliteli ve gür ses seviyeleri yakalanmaktadır. Kolayca akort edilebilen bu akustik gitar modeli naturel renk özelliğinde olarak sap bölümü, klavye bölümü, gövde bölümü, burgu donanımı, eşik ve köprü bölümü ve tel donanımı özellikleri bakımından oldukça kaliteli malzemelerden üretilerek meydana getirilmektedir. Ibanez akustik gitar seti içerisinde; Ibanez V50NJP-NT model akustik gitar, akort edebilme imkanı veren akort cihazı, taşınma ve korunmayı sağlayan gitar kılıfı, yine rahat bir icra için gitar askısı, aksesuarların konulduğu çanta ve icrayı sağlayan pena donanımı yer almaktadır. 

 

Ibanez v50njp-nt akustik gitar kullanım kolaylığı ve rahatlığı ile kullanıcı ihtiyaçlarına karşılıklar verirken ses ve tını özellikleri ile kullanıcı ve dinleyiciyi kendisine hayran bırakmaktadır. Yüksek kalite ile üretimi yapılan ibanez v50njp-nt akustik gitarın klavye donanımı oldukça rahat olup kullanıcıya tuşe bakımından farklı bir hissiyat sunmaktadır. Bu akustik gitar modelinin köprü donanımı üzerinde bulunan inci olarak adlandırılan kısımlar akustik gitara estetiklik açısından da ayrı bir hava katmaktadır. Şık tasarımı ve parlak ses özellikleri kendisini her ortamda farkettirebilecek olan Ibanez V50NJP-NT marka model akustik gitar birçok alanda ve farklı kullanıcı grupları tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilmektedir. Ibanez markasının tecrübesi doğrultusunda üretimi gerçekleştirilen bu akustik gitar modelini caz, blues, rock ve pop gibi müzik türleri olmak üzere farklı müzik türlerinde de rahatlıkla kullanabilir ve yeni deneyimler yaşayabilirsiniz. Sağlam ve dayanıklı bir seçenek sunan bu akustik gitar modelinin sunmuş olduğu rahatlık ve ses özellikleri gitar konusunda oldukça tatmin edici olmakta ve icralar sırasında doğal ton ve tını özellikleri ile de farklı duygular yaşatabilmektedir. 

 

Paket İçeriği

Gitar

Akort Aleti

Kılıf

Gitar Askısı

Pena

Aksesuar Çantası

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR