Hohner Silver Star Mızıka (Do Majör)

Hohner Silver Star Mızıka (Do Majör)

Marka : Hohner

 

   

 

    

Hohner Silver Star Mızıka (Do Majör)

Hohner mızıka kategorisinde yer alan silver star, do majör mızıka modelidir. Diatonik türlerden olan hohner silver star en çok tercih edilen mızıkaların başında gelmektedir. Do majör anahtar ile do dizilimi nota seslerinden harika ezgiler elde edebileceğiniz silver star mızıka, şimdi en iyi fiyat garantisi ile yonkamuzikmarket.com'da sizleri bekliyor. 


Hohner silver star mızıka modeli diatonik tür olarak geçen ve oldukça geniş talep ağına sahip olan mızıka modelidir. Birçok müzik türünde kullanılmasının yanı sıra oldukça küçük yapıda olduğundan dolayı geniş alanlarda değerlendirebileceğiniz müzik aletidir. Mızıkalar cep orgu olarak tabir edilmekte ve üretiminde kullanılan anahtar nota ve tonu üzerinden eşsiz performanslar elde edebileceğiniz ürünlerdir. Hohner alman markası ise mızıka alanında dünya çapında kabul görmüş üst düzey ses kalitesine sahip ürünlerinin yanı sıra birçok kullanım seviyesine uygun mızıka modellerine sahiptir. Bu modellerin ise başında silver star mızıka modeli gelmektedir. Genellikle do majör olarak karşımıza çıkan bu modelde 10 adet delik bulunmaktadır. 


Tür bakımından ise üflemeli ve nefesli enstrüman ailesine üye olan bu eşsiz enstrümanın iç hattında bulunan levhalara hava akımının teması ile ses üretilmektedir. Ayrıca her bir deliğe üflediğimizde ve nefesimizi çektiğimizde ayrı sesler elde ederiz. Bence hohner silver star mızıka ve benzeri modellerini en kısa zamanda tecrübe etmelisiniz.

 

Hohner Silver Star Do Majör Özellikleri

Hohner Silver Star do major Mızıka 

Ton : Do Majör

Tür : Diatonik

Delik Sayısı : 10

Tarak : ABS

siyah

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR